Aktuality

Aktuální informace a oznámení

Tři body bereme všemi deseti, shodují se vlašimští

Uhrát výhru v jarní části sezóny se zdálo být pro Vlašim velmi těžkým úkolem, ale nakonec se vše podařilo a Vlašim dokázala v sobotu porazit Pardubice doma 3:1. Dlouhá série šesti zápasů bez výhry tak skončila. “Jsme za tři body hrozně rádi,” shodli se po utkání kapitán týmu Jakub Štochl a trenér Petr Havlíček.

“Utkání rozhodlo vyloučení pardubického brankáře, kdy jsme následně šli do vedení a první poločas dohráli slušně,” usmíval se po zápase šťastný kapitán Vlašimi Jakub Štochl, který se však následně zamračil při vzpomínce na druhou polovinu utkání. “Ve druhém poločase jsme přestali hrát, dostali jsme gól a bylo to od nás strašný, ale nakonec jsme dokázali vyhrát, což jsem potřebovali jako sůl a tři body bereme všemi deseti,” oddechl si Štochl.

Podobné pocity měl po utkání i trenér Petr Havlíček. “Jsem šťastný, že jsme dokázali vyhrát,” usmíval se lodivod Vlašimi, který však nemohl pochválit své hráče naplno. Bylo to z naší strany chvílemi docela trápení,” uznal Havlíček, který nervózně přešlapoval za stavu 2:1 u lavičky a doufal, že jeho svěřenci vedení udrží. “Nakonec přišel třetí gól, který rozhodl a definitivně nás uklidnil,” ulevil si spokojený Havlíček, který nervózní hru z druhého poločasu přisuzoval špatným zkušenostem z minula. “Trochu se do naší hry vkradl ten komplex z minulých zápas, kdy jsme nadějně rozehrané zápasy ztratili,” zavzpomínal trenér na zápasy s Opavou a v Ústí nad Labem.