Aktuality

Aktuální informace a oznámení

Sobota nabídne derby s Benešovem

Třetí týden přípravy zakončí fotbalisté Vlašimi dalším přípravným zápasem. Tentokrát však nepůjde o všední utkání. Vlašim na svém stadionu přivítá rivala z Benešova. Utkání startuje v sobotu v 11:00 ve sportovním areálu Na Lukách. 

Ve vlašimském týmu zatím panuje s přípravou spokojenost, což ostatně potvrdil v rozhovoru hlavní trenér Martin Hyský. „Daří se nám plnit plán a mám z našeho týmu zatím dobrý pocit,“ řekl lodivod Vlašimi, který uvítal především návrat stopera Denise Halinského. „Jsem rád, že nám jej Slavia uvolnila zpět a může být s námi,“ uvedl Hyský, kterého absence obránců v úvodu přípravy trápila. „Ještě řešíme, zda se k nám vrátí Ondra Lehoczki, ale tam je to spíše otázka na Liberec,“ dodal jedním dechem Hyský.

Jeho tým nyní po dvou remízách čeká utkání proti Benešovu, kde se představí mimo jiné i Michal Krunert, který právě od nedalekého rivala přišel do Vlašimi na zkoušku. „Máme tu i další hráčem na zkoušku, ale zatím více neprozradím,“ zůstal před zápasem částečně tajemný trenér Martin Hyský, který by chtěl být konkrétnější na konci příštího týdne.